Jeg har funnet ut at jeg liker komle. Det tok meg noen år før jeg fikk testet det ut, men jeg liker det. Jeg er fortsatt usikker på lutefisk, men har fått vite at jeg sikkert liker det om den er tilberedt riktig. Jeg er glad i mat og jeg liker å teste ut nye ting. Uansett, i dag ringte telefonen og jeg fikk en uventet invitasjon.
Vil du spise komle med oss?
BFL
Jeg var ikke sen om å si ja (men kan man egentlig spise dette selv om det ikke er torsdag, for det har jeg lært at er torsdags- mat).
Da får jeg masse energi til å hjelpe til med flytting. Og i morgen skal jeg få lagt ut bilder fra den flotte skolen til jentene som blir så fin etter dugnader og elevprosjekter.
Liker du komle?
Følg meg på Facebook |
Pingback: Uventet invitasjon -
Komme, eller potetball, som vi sier, står lavt på lista mi…. men jeg spiser det altså, men lager aldri. Helst med kokt salta sauekjøtt til, kokt kålrot og gulrot og stekt bacon. Har fått det servert med tyttebærsyltetøy, og kun det. Nei…passet ikke meg!
Nå er jeg mett på kryss og tvers etter langhelg i Italia. Det ble havregrøt til frokost!
@Kirsti: Vi hadde svineknoke, pølse, bacon, kålrabi og potet. Helt herlig!!! Tyttebær holder ikke!
Kompe er godt 🙂 ikke så ofte jeg spiser, men synes det smakes godt 🙂
@Monica: Har du med eller uten bacon i?
Komle er aller best på dag tre – da blir den delt opp i biter og stekt i masse smør. Nam!
@Abelone: Ojjj, det tror jeg at jeg kan like!!!