Dagens gjærbakst ble boller. En deig basert på 500 gram mel passer perfekt i brødmaskinen. Bare helle alt i en bolle, trykke på en knapp og så er deigen ferdig eltet og forhevet etter halvannen time.
Det er jo ikke noe å si på dette resulatet? Temperaturen i maskinen skal jo holde seg optimal og uten trekk. Resultatet ble to glade tenåring og tre mager som er fulle av bolle!
Og vi må bevege oss mye, fordi vi spiser gode måltider i disse tidene. Vilde tok bilde av frokostgrøten sin og sendte til noen i klassen…. men den var virkelig god med banan og blåbær. Spagetti med kjøttsaus til middag. Vi klager ikke!
Følg meg på Facebook |
Pingback: Litt søtt til belønning -
Magisk maskin!!
Hva heter den?
Jeg har sett meg ut en matrobot, som jeg har skikkelig lyst på. Helt til jeg så prisen! (Eller jrg har jo fortsatt lyst på den, jeg har bare innsett at den aldri kommer hjem hit ?)
Boller er så deilig og disse skulle jeg gjerne stappet i munnen! (Som alt annet du disker opp med)