«Det er ikke ofte jeg skryter av egen mat, men denne ble jævli’ go'» sa jeg i går. Jeg er ikke så god på oppskrift. Jeg er veldig god til å putte mye rart i mat. Som i denne, der havnet dvaske spinatrester, en skikkelig slapp gulrot, litt rød løk, sopp, hvitløk med en fløteskvett.
Og best av alt! Den var ferdig når vi kom hjem fra utviklingssamtalen. Det er deilig å komme hjem til ferdig middag, det er noen år siden det var standarden (hei, mamma) men dette var tett opptil. Den ekstra innsatsen på mandag betalte seg virkelig.
Lasagne med spinat og andre godsaker
Samtalen gikk forøvrig kjempefint. Vi har en flott jente (trengte ingen samtale for å vite det, da). Silkebøkene hennes er vakre, jeg har faktisk to talenter og hun har fått diagnosen «gullhender» av læreren. Da blir man litt ekstra stolt som mamma.
I dag skal Villiken trene lenge, det er premiere på «Rødhette og ulvene» fredag førstkommende, jeg skal på kinoen «Utøya» med Anke (bursdagsgave) og Ida skal ta over kåken. Men før det har den som kommer hjem først satt «kyllingpanna» i crockpot. Den er egentlig klar, også fikset på mandag, men kan godt putre på lav varme slik at kjøttet blir saftig og mørt!
Følg meg på Facebook |
Denne ser jo bar helt himmelsk ut, Anja!
@linn: den smakte virkelig godt! Du hadde likt den, med garanti!!!