Jeg skulle lage hjemmelagede empanadas. Var det så enkelt? Det tenker jeg ganske ofte når jeg har gjort noe. Alt er vanskelig inntil man har prøvd og klart det. Og jeg har vært igjennom noen prøvelser som gjør at jeg har mistet skrekken for mye.
Denne gangen skulle jeg altså lage empanadas. Kunne man lage det, som attpåtil smakte godt, hjemme? Svaret er ja. Det ble laget en deig (smuldre 150 gram smør med 5 dl mel, tilsett 1 dl vann, la stå i kjøleskap i en time, ikke rakettforskning).
Vanligvis fyller man denne med kjøtt. Men jeg er for å spise opp det som allerede er i kjøleskapet. Så derfor ble fyllet resten av spinatposen, jadda #spisoppmatendin, en hvitløk og restene av et glass med marinert fetaost. Så enkelt. Så godt. Og passer perfekt til matpakka.
Har du laget empanadas før? Hva er ditt favorittfyll?
Følg meg på Facebook |
Pingback: Hjemmelagede empanadas, var det så enkelt? -
Åh, venter på lunsj! Nå ble jeg sulten!
@Kirsti: Håper du er god og mett nå, vakre venn! <3
Takk! God og mett nå. Og har en flaske cola zero på kontorpulten… noen laaster skal man ha. Og nå skal jeg skrive ett litt vanskelig notat..-
@Kirsti: Skal ikke kimse av kullsyre, altså. Håper notatet gikk bra.