Oppskriften er den samme uansett om du bruker deigen til grytebrød eller rundstykker. Fremgangsmåten er også lik, det er kun mengden som skiller. Jeg bruker en slikkepott for å porsjonere ut rundstykkene.
Legg mel på bakeunderlag.
Porsjoner ut de rundstykkene du vil bake.
Begynn å brette rundstykkene, en og en.
Bare ta fra det ene hjørnet til det andre, som en konvolutt.
Brett og brett til deigen blir fast og holder formen.
Sleng et håndkle over, sett ovnen på 230 grader, la rundstykkene etterheve i 30 minutter.
Stekes i 20 minutter…..
Og da er det bare å nyte en herlig lunch.
Følg meg på Facebook |
Pingback: Eltefrie rundstykker – steg for steg -
Det der skal jeg prøve en dag jeg ikke gidder å lage brød. Det så jo så litt ut!
Jeg skal prøve med guttene iløpet av uken!
@linn: du er jo en råtass ❤️