I dag ble en bakedag. Dagens middag ble derfor nystekt brød (her finner du oppskriften) med meierismør, ribberull og grov sennep. Det er faktisk snart jul. Det som skulle bli en skive endte opp med tre. Den første skiva rakk jeg ikke ta bilde av engang!!!!
Laila, sjefen i Casa Didriksen, utfordret meg en gang til å lage brune pinner. Det er jeg takknemlig for. Jeg fulgte oppskriften fra Trines matblogg (link til oppskrift). Og en ting kan jeg garantere. Brune pinner blir laget igjen!
Neste gang skal jeg holde litt igjen på melet, fordi de var litt vanskelig å trille ut. Men smaken ble knallgod, og det er jo det som betyr mest! Spørsmålet blir vel bare om jeg husker det når den tiden kommer?
Ida har vært innom et par ganger i dag. Hun har smakt på deiger og heldigvis funker smaksløkene hennes så hun tok to biter av brune pinner. Gårsdagen var hektisk så dagen i dag ble vesentlig roligere. Jeg har sett meg opp på trash TV i løpet av dagen, nesten sovnet på sofaen, vi er mange som gleder oss til juleferie nå.
Men nå skal jeg ta meg en runde i blogglandia for å sjekke hva de andre finingene holder på med. Det er noen som har flere nisser enn andre, det er andre som er så kreative og oppfinnsomme at jeg blir skikkelig imponert. Det er mange som baker og som har rampete alver som henger i lysekroner og bæsjer frokostblandinger.
PS. Her har jentene kun kalender med godteri, ferdig kjøpt, vi har ingen alv men en lånepus som stikker innom med ujevne mellomrom. Ja, og så har vi tre slag julekaker!
Følg meg på Facebook |
Brune pinner er favorittjulekaka mi 🙂 den eneste jeg baker egentlig… og den brødoppskrifta der må jeg få testa snart?
@Monica: Den fikser du lett!
Å! De pinnene så skikkelig digge ut!
Kan hende jeg prøver meg på de og ?
Sov godt Anja ???
@Linn: Det burde du, knallgode!
Pingback: Brune pinner, brødbakst og stinn mage! -