//Annonse//
Det ble kanskje en noget heftig frokost, men godt var det. Kvelden i forveien laget jeg retten som skulle stå i kjøleskapet over natten. Gårsdagens brød ble kuttet i terninger og jeg laget en eggestand av egg, melk, hvitløk, muskat og salt.
Jeg fikk vite at Strata betyr lag, eller lagvis, som også er hvordan denne retten lages. Jeg bruker en ildfast form med lokk.
Fremgangsmåte:
- Brødterninger
- Spinat
- Ost
- Brødterninger
- Spinat
- Ost
- Hell eggestand over
- La stå i kjøleskap natten over
- Stekes på 150 grader i ca 1,5 time
Serveres med for eksempel en salat, en god spekeskinke eller bacon!
Dette er jo veldig miljøvennlig måltid da alle slappe grønnsaker kan havne i denne retten og dermed få nytt liv. Du sparer i tillegg penger som du kan bruke på noe annet.
Følg meg på Facebook |
Pingback: Strata til frokost -
Wow! Så smart måte å bruke opp restene og de slække grønnsakene på!
Første jeg lurte på da jeg leste overskriften, var var det var. Så der lærte du meg noe nytt.
Så kjempedigg ut!