Har du en fryser kan du lage ferdig mange middager som tar kort tid å varme opp på hektiske dager. For meg som er alene annenhver uke er det også lurt å fryse ned enkeltporsjoner også. Ikke til å legge under en stol at det er litt kjedeligere å lage mat til en?
Retter som egner seg spesielt godt:
- Gryteretter
- Lasagne
- Fiskegrateng
- Moussaka
- Pizzasnurrer/ fylte horn
- Supper
- Fiskekaker
- Kjøttboller
- Lumpia (små vårrull)
- Gulasj
- Lapskaus
Hva hiver du i fryseren?
Følg meg på Facebook |
Jeg kasrer mest av alt uprepaeerte varee i fryseren, og pizzasnurrer, horn og god kraft. Men, mange ganer har jeg tenkt at jeg må komme i gang med å putte andre retterbdit.
Du inspirerer, så kanskje
@Nann Karin: Kanskje du blir hekta?
Mange gode tips fra deg som vanlig ??
Jeg fryser ned
Supper
Fiskekaker
Kjøttboller
Lumpia (små vårrull)
@Marianna: Gode tips, jeg oppdaterer listen!
Pingback: Matprepping – helt i tiden! -
Food prep er helg genialt! Som du er flink til å minne meg på, spis opp maten min!
Jeg bruker å steke opp pizzaer, skjære i stykker og fryse ned, på den måten har vi alltid hjemmelaget pizza i fryseren og kan lett bare ta opp et eller to stykker.
Og så har vi stort sett alltid boller eller kanelsnurrer i fryseren og.
@Linn: Veldig lurt å fryse pizza i stykker!!!
Elsker alt som er ferdiglagd! Mine preppefavoritter er lapskaus og gulasjsuppe, men laks og grønnsaker ferdig i form er også en vinner. 🙂
@Skogfruen: Lapskaus fikk jeg lyst på, har du en god oppskrift?
Meh, jeg bare steiker ei pakke økokjøttdeig mens jeg hakker passe med poteter, gulrøtter, og en purre. Slenger oppi kraftbein, buljong og litt salt, og lar det koke passe lenge. 🙂
@Skogfruen: Høres uansett herlig ut!