Mandag er tenkt å være en litt matdag i bloggen. Og at jeg er mer enn litt for at man skal spise opp maten sin har mange fått med seg. Jeg er også veldig dårlig på å beregne mengder. Da blir det litt rare retter påfølgende dager. Her gikk jeg på trynet så det sang opptil flere dager. Rester av lørdagens enchiladas (mais, ost og kylling). Rester etter søndagens laks med sweet chili saus (villris). I tillegg hadde jeg en sliten paprika og slapp vårløk. I kombinasjon med en spenstig hvitløk og overraskende fresh rosenkål fra siste runde med ribbe og et egg ble det middag tre dager til. Soyasaus gir også smak!
Jeg skal ikke påstå det ser lekkert ut. Jeg ville ikke gitt det til kidsa tre dager på rappen. Men det funker. Man blir mett. Man får spist opp maten isteden for å kaste den. Dessuten sparer man penger. Med en inntekt tenker man slik. Og tid på matlaging (det tok kanskje 15 minutter å lage, og dekker tre middager).
Følg meg på Facebook |
Pingback: Ukens pekefinger om mat! -