Det er snart påske og mange skal ha gjester. Med gjester blir det laget mat. Kanskje du skal ha lammestek?
Uansett hva du skal servere letter det jobben om du lar oppvaskmaskinen ta nettopp oppvasken. Så pass på at den er klar!
Ta ut filteret og rens alle siler. Sjekk om du må fylle på med salt eller «glansemiddel.» Selv bruker jeg havsalt og eddik. Det er billig og fungerer greit her.
Er du klar for påskeferien?
Følg meg på Facebook |
Veldig klar for påske, men skal jobbe i den stille uke også, så det er en stund igjen, kjennes det som.
Silen i oppvaskmaskina renses jevnlig, likevlel blir den fettete og ekkel… Burde vel gjort det enda oftere!
@kirsti: her er enda ikke alt bestemt. Men påske blir det. Med rene filter.
Klar for påske!
Og ren oppvaskmaskin! Det er vel ikke lenge til jeg må gjenta den prossesen. Både oppvaskmaskinen, vaskemaskinen og tørketrommelen.
Vil du minne meg på det da? Hvor ofte gjør du det?
@Linn: Når jeg ikke husker sist jeg gjorde det. Hahahaha! Skal minne deg på det når jeg husker det, jeg lover!