Ja, forskjellige fjøler og kniver. Fikk litt «pepper» på Snapchat. Hun jeg hadde i ernæringslære skremte meg tydeligvis skikkelig!
Men resultatet ble godt. Vilde kunne styre sin begeistring, men det betyr ikke at hun ikke måtte smake! Jeg digger kjapp og sunn mat!
Følg meg på Facebook |
Nam!
Det der ser jo skikkelig digg ut!
Vi har samme brettene – geniale! Og veldig viktig med forskjellige brett til forskjellig mat! Signerer den!
@Linn: Får innimellom beskjed om at jeg er litt hysterisk, det går bra. 😉 Og det var skikkelig digg!
Men kan noen forklare meg _hvorfor_ det er viktig med forskjellige brett til forskjellig mat? Når maten faktisk blandes likevel i en kjele før det blir varmt? Jeg har aldri skjønt logikken!! 🙂
@Skogfrue: Jeg gjør det uten å tenke. Når det gjelder ting som skal spises rått, som i dette tilfellet, så er det ikke så nøye. Men f.eks rått kjøtt og kylling skal jo stekes. Denne artikkelen synes jeg stemmer overens med det jeg er opplært til: https://www.dinside.no/bolig/skjaerebrettet-er-kjokkenets-versting/61311275