Jeg ble inspirert til å lage gulrotbrød i går. Som alltid når jeg lager noe nytt blir jeg overrasket over at det faktisk er mulig å spise. «Dere må gi meg beskjed om dere liker det, og særlig om dere ikke liker det for da lager jeg det ikke mer» sa jeg i det jeg serverte jentene resulatet. Det er jo ikke vits i å bake til fuglene, lissom!
Funket gulrotbrød?
«Men dette var jo godt. Dette var faktisk veldig godt! Kan jeg få en skive til» sa den eldste. Man kan jo bli rørt av mindre. Og en ny favoritt på skiva har kommet på plass. Gräddost med gressløk! Og om jeg kommer til å bake denne igjen? Helt klart, men da med bittelitt mer mel så den blir litt enda litt lettere å få ned i forma!
Jeg har tidligere sverget til grovbrødet fra Lom, men nå har den jaggu fått en konkurrent! Hva er ditt favorittbrød?
Følg meg på Facebook |
Nå skal sant sies, at jeg lager brød litt som jeg lager vaffelrøre. Litt på tilfeldighetsmetoden. Men, jeg har nok en grunnoppskrift fra gamledager i bunnen . Og jeg liker youghert, kulturmelk etc , samt gulrot i. Da pleier de å holde seg saftig lenge. Ikke for det. Nybakt brød får ben å gå på 😀
@nann karin: ja, sliter sjelden med at man ikke får spist ferskt brød! ? Gulrot funket veldig bra faktisk!
???
Jeg elsker saftige, nystekte gulrotbrød! Får faktisk vann i munnen ???
@linn: det ble som ungene sa «faktisk veldig godt» resultat! Anbefales!