Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har funnet på noe revolusjonerende, men jeg kom over noe jeg i hvert fall har glemt:
Når du lager bolognese: finhakk eller riv løk, hvitløk og gulrot! Den har jeg oppi etter at kjøttdeigen er stekt før jeg heller over tomatsaus og lar alt sammen koke til det er mykt. Vips så har du fått inn grønnsaker i kosten uten at ungene griner på nesa!
Og selvsagt blir retten enda sunnere om du velger fullkornpasta men vær obs på at observante barn vil fange opp denne relativt raskt.
Visste du forresten det siste innen “hvordan skrelle en hvitløk raskt”? Du kan faktisk skrelle to hvitløksfedd på 20-30 sekunder, bare se her!
Følg meg på Facebook |
Det er bare vi nordmenn som tror at Bolognese IKKE skal inneholde grønnsaker , originalsausen er faktisk laget med endel grønnsaker som base…..
Fullkornspasta eller speltpasta smaker også mye mer – og barna bør ikke få noe valg. Nemlig. Hardcore.
@vigdis: grønnsaker er fantastisk godt!
Vi har alltid gulrot i. Det smaker superdeilig!
Men så lager jeg jo verdens beste spagettisaus om jeg skal være så beskjeden å si det sjøl. :p
@lillelien: synes du skal poste den oppskriften i bloggen din! 🙂